.

Olum nickleri

ölmeden önce söylenen birkaç söz:

» gönder gönder, ben tutarım.
» aabı çok seri bir araba bu yaaa...
» korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mevcut.
» postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim.
» oolum..5 taş çaldım ruhun bile duymadı..
» bakın çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser..
» demek pirana dedikleri şey bu..hiho..
» bak hulusi abi bıyıkları ıle oynuyom bi şey olmuyo.
» ey ruuuuhhh..geldiyseeen......
» o irmikleri neden aldın nurhan..helva mı yapıcan?.. niye?
» doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum.
» evladım, beni karşıdan karşıya geçirir misin?
» geeeel, geeel sağ yap geeel...
» bah bah bah hala uzunlarla geliyo...
» canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi?
» müjdemi isterim turan abi bir kızın daha oldu.
» kim bekler lan yeşilin yanmasını?!
» eşşek şakası yapmayın lan...
» bekle cemşit abi ben bir dalıp çıkıcam.
» korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir.
» hala karlı gösteriyor mu hanım?
» elektirikçiye ne gerek var canım, ben hallederim.
» bak şimdi nasıl sollıycaz ..
» gel abi burası boyu geçmiyor...
» aya bak aya, kamyon farı gibi !!!
» ben denedim, korkmayın.
» bak kadri abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek..
» yav hayrettin abi burası fener tribünü değil galiba..
» hihiha...bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor.
» rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi?
» nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş...

Güzel nickler

♥ Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek.

♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş
♥ Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır...

♥ Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.

♥ Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın

♥ Ne zaman gelirsen gel,başıma taç olursun. Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN...

♥ Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...

♥ Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!

♥ İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun..


♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..

♥ Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun..

♥ Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

♥ Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...

♥ Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

♥ Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

♥ O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim...

♥ Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

♥ Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.

♥ Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun


♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?



♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.


♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?


♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.


♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır


♥ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?



♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..


♥ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!.



♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?

♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!.

Mektup nickleri

♥ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?.


♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin



♥ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

♥ Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim..


♥ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

♥ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

♥ Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım

♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?

♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN

♥ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

♥ Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor


♥ Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni...

♥ En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim..


♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur.

Yeni nickler

KOCAMAN ZEYTIN GOZLERI, YANAGINDA GAMZESI, MINICIK SEVGI DOLU ELLERI, BIR KIZIMIZ OLSAYDI KESKE DESEYDIM AYNI ANNESI!
SANA ARKADASLIK TEKLIF EDECEGIM, SENDEN HOSLANDIGIMI VE HEP SENI DUSUNDUGUMU DUSUNDUYSEN AFERIM, DUSUNMEDIYSENDE DUSUN DERIM.
GUNLERCE DUSUNDUM, BIR TURLU ACILMA FIRSATI BULAMADIM SANA, DEMEKKI KISMET BUGUNEYMIS, ILK VE SON ASKIM OLMAYA NE DERSIN.
DENIZIM DEGIL DALGAM OLURMUSUN? ATESIM DEGIL KULUM OLURMUSUN? ILK SEVDIGIM DEGILSIN AFFET SON SEVDIGIM OLURMUSUN?.

DUNYA OLSAM, GUNESIM OLURMUSUN? GOKYUZU OLSAM, MAVI RENGIM OLURMUSUN? DENIZ OLSAM DALGALARIM OLURMUSUN? BIR BEDEN OLSAM, CANIM OLURMUSUN? BIR CAN OLSAM, HAYATIM OLURMUSUN?
Benim icin çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar düşünmen için ağlayabilirim...
Şey.. Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum.. Çok zor biliyorum... Söylemeliyim artık... Şey... Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Yani özür dilerim.
Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için... Özür dilerim seni orada beklettiğim için... Yaptığım her yanlış için ÖZÜR DİLERİM
SOZLERINDEN BELLI, KIRMISIM SENI BILMEDEN... BIR OPUCUK VERSEM, SARILSAM, OZUR DILESEM AFFEDER MISIN BENI?
Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın?
Benim için çok anlamlısın öyleki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sende biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, Beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar düşünmen için ağlayabilirim...
.
SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM.
SENI GORDUGUM ILK ANI HATIRLIYORUM. VE HIC DURMADAN AGLIYORUM.
KIMLER ICIN DOKMEDIMKI GOZYASI,SENIN ICIN DOKUYORSAM NE CIKAR.OMUR TEMELINDEN HER BIR TASI,SENIN ICIN SOKUYORSAM NE CIKAR...
DUNYANIN EN AGIR ISCISI BENIM, NEDENMI? CUNKU 24 SAAT SENI DUSUNUYORUM...
GECENIN IZINDE IZ SURDUM SENI ARADIM. AY SAHIDIM,KARANLIKLAR ISE ISIGIMDI.SABAHI YAPACAK GUNESE ANT OLSUNKI SENI BULACAGIM VE BENIM OLACAKSIN,BIR SEHER VAKTI.
BIR MEZARCI OLSAYDIM SENI TOPRAGA DEGIL KALBIME GOMERDIM SEVGILIM...
SENI SEVDIGIMI SOYLUYORUM AMA BU YALAN,CUNKU;SANA OLAN DUYGULARIM O KADAR USTUN VE YUCEKI ASKIM ONLARA ISIM BULAMADIM...
EGER BIR UCURUMUN KENARINDA DUSMEK UZERE OLSAM, ASAGIDA BIR DAL OLSA VE O DALIN SEN OLDUGUNU BILSEM,OLMEKTEN DEGIL BITANEM SENI KIRMAKTAN KORKARIM...
DAGLARDAKI RUZGARIN ESINTISI NASIL INSANIIN ICINDE BIR HEYECAN YARATIYOR ISE ISTE BENDE SENINLEYKEN O HEYECANI YASIYORUM BITANEM...
SEN DEPREM GIBI GIRDIN GONLUME FAY HATTI CIZDIN YUREGIME ENKAZLAR BIRAKTIN UZERIMDE KALBIMDE ARTCILAR DEVAM ETMEKTE OZLENMEKTESIN GULUM 8.4 SIDDETINDE.
GIT TABI GIT.KIRPIKLERIME BIR KARA DIKEN DE SEN EKLE.HENUZ SOKAKLARINA BILE ALISAMADIGIM BU KENTE VER BENI VE BAKISININ TALAN ETTIGI YERLERIMI AL OYLE GIT....
BENDE HASRET, HASRETTE SEN BILDIM SENDE, BENSIZ BEN VAR DEPREM YIKMAZ, YAKMAZ ATES ASK OLAYIM, ASKIN KADAR.
SENI SEVDIGIM KADAR ALLAHI SEVSEYDIM CENNETIN EN GUZEL KOSESI BENIM OLURDU.
YUREK VERMEZ YUREKLIYE DARILDIM KUSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM BIR GUVERCIN KANADININ UCUNA DENIZLERDE TUZ KOYMADIM YARAMA BASTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SESIMIN IBRESI AZ KONUS DEDI.
BELKI YUZUM GULECEK DONECEGIM SASKINA BELKI MAHKUM OLACAK OMUR BOYU ASKINA BU KARARI VERIRKEN SAKIN BANA DEME TOY SENSIZ BEN YASAYAMAM ELINI KALBIME KOY...
DALGALARCA DALGALANDIM RUZGARCA ESTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SEN CAN ISTEMISSIN CANDAN DA OTE DOSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM.
BAZAN KAR NASIL HAZIN YAGAR BILIRSIN KURSUNI BIR GOKYUZUNDEN AGLAMAKLI ISTE OYLEYIM, KAPKARAYIM BU GUN GEL EN HUZUNLU SESINLE, EN DOKUNAKLI..

SENI ICIMDEN ATIYORUM HERGUN BIRAZ BIRAZ, AYRILIGA DA ALISILIR UNUTMA.INSANIZ NELER GORECEGIZ DAHA, SENIN SEVGIN NEDIR KI KOCA DUNYADA.

Duygusal nickler

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen...
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen...
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı...
Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı...
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim...
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...
.
Hayatımın bir bölümünü boşuna uğraşla geçirmişim. Pişman mıyım; ‘Evet, pişmanım’. Okumak, düşünmekten çok şey de öğrendim ama kimseye faydam olmadı. Bu nedenle pişmanım. Düşünen, bir meseleyi derinleştirmeye çalışanlara, aldığı tavırların arkasına bilgi takmaya çalışanlara hoş bakılmaz bu ülkedeBu gazetenin yayın yönetmeni olduktan bir süre sonra önemli bulduğum bir çalışma başlattım. Türkiye’de asıl dinamikleri belirlediğine inandığım ‘Muhafazakârlık’ ve ‘Milliyetçiliği’ daha iyi anlamak, yapabilirsem bu iki kavrama ‘Modernlik’ boyutunu kazandırmaya uğraşacaktım. ‘Modern muhafazakârlık/Modern milliyetçilik’ olarak bilinmeye başlayan bu çalışma birçok çevreden eleştiri aldı, bazıları projeye ‘3M’ adını takarak alay da ettiler. Ben tepkinin normal olduğunu, insanların alışık olmadıkları konulara içgüdüsel olarak tepki verdiklerini ama dünyaya yön veren iki düşünce/davranış biçimine yani muhafazakârlık/milliyetçiliğe modernite boyutunu kazandıramazsak düşünce yaşamında büyük bir eksiklik olacağını düşündüğümden çalışmalarımı hiçbir katkı alamadan sürdürmeye çalıştım.MALZEME BU İŞTE...Gazetede bu konulardaki yazılarıma, ‘Bu tür yazıların yeri gazete olmamalı’ türünde tepkiler de aldım. Bir süre sonra işin içinden tek başıma çıkamayacağımı görerek pes ettim Şimdi bakıyorum da; giriştiğim işin imkansız olduğunu söyleyenler aslında haklıymış. İyi ki de kısa sürede bırakmışım uğraşmayı. Baksanıza başına ‘Modernizm’ takmayı düşündüğünüz akımlara... Milliyetçilik de muhafazakârlık da kalitesizlikten dökülüyor, hatta utanç verici durumdalar. Milliyetçi olduklarını iddia edenler, bir cinayetin görüntülerini kullanarak şarkılı, türkülü klip yapabiliyor. Muhafazakârlar ise bazı güzel geleneklerimize sahip çıkıp bunları günün şartlarına uyduracak yerde, her şeyi silip, yıkıp yeni hayat tarzları tanımlamaya girişebiliyorlar. Malzeme bu işte..
.. Bu insanların kafa yapısında olabilecek düşüncelerin modernleşmesi mümkün mü? Değil tabii... Bunun teorisini yapmak da mümkün değil. Çünkü teori hayattan kopuk değildir, olmamalıdır.Şimdi, ben Alman filozoflardan bolca alıntılı, teorik açıdan iç tutarlılığı bulunan bir ‘Modern milliyetçilik’ yazısı yazabilirim (şimdi tam hatırlamıyorum ama galiba o zamanlar bunu bile yaptım bu gazetede) ama ne olacak ki; insan malzememize hiç uymaz bunlar. O insan malzemesi düşünmekten hoşlanmıyor, derinleşmek hiç istemiyor, eğer illa da düşünmek zorunda kalacaksa fikrin mutlaka olabildiğince yüzeysel , basit olması gerekiyor. ŞAŞIRTICI GELMİYORBir cinayet görüntüleriyle verilen türküler milliyetçi tavır sayılabiliyor, din gibi derin, felsefi boyutu yoğun olan bir düşünce kılık, kıyafet militanlığına indirgenebiliyor.Hayatımın bir bölümünü boşuna uğraşla geçirmişim. Pişman mıyım; ‘Evet, pişmanım’. Okumak, düşünmekten çok şey de öğrendim ama kimseye faydam olmadı. Bu nedenle pişmanım. Memleketteki durumun ne düzeyde olduğunu bildiğimden Şerif Mardin Hoca’ya da saldırılar olması şaşırtıcı gelmiyor bana. Düşünen, bir meseleyi derinleştirmeye çalışanlara, aldığı tavırların arkasına bilgi takmaya çalışanlara hoş bakılmaz bu ülkede. Ama olsun, meydan da bu tür cahillere boş bırakılmayacak gayet tabii ki... Çünkü milliyetçilik ve muhafazakârlık cehaletin eline bırakılmayacak kadar önemli iki kavram. Her halukârda bunlar yeniden tanımlanacak, Türkiye yenilikleri kendi geleneklerine uygun şekilde yeniden inşa edecek. Serdar TURGUT
Ne__PİŞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__'KE ŞKE'dir___İNSAN.....

YANLIZLIK___gerçek___DEMEK....gerçek___BİZİ___çeke cek....

BU_|hayat_|_İNadDINA_|_baNA_|_HeRgün_|_YAPılAN_|_Ç oK_|_BayAt_|_Ve_|_KötÜ_|_Bi_|_EsPrİ

YaRM_|_kLmAs_|_GErCeK_|_AsqLaR_|_BiTTi_|_DeDiqN_|_ YeRdE_|_tEqRaR_|_BaSlAr!!!

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

Bakışmayla___AŞK___olsaydı___ÖKÜZ___trene___ÇO KTAAAAN___aşık___OLMUŞTU


40___dk___DERS___bekle___BEKLE___Bitmiyor_ __10___DK__tenefüs___AŞKIMISA___yetmiyor

pa$a_GONLUM_i$tr$e_$EVERIM_zorLaMa_I$TER$M_$evdiri rim_UGRǼ$MA_dIcэK$inki_NέRέYέ_қadдr_ßu_HÆVÆLÆR_ĸim _TAKARR_dĚvran_dönene_KADAR!!

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsaN öLe oLsUn ßir Dudak ver Üstü Kalsın.

Al€min__T€k__D€rdi__߀n__OlMu$um..D€m€k_ki__ZaMaNı nda__İYi__KoYmu$Um!!!

:PEGR_bna_24_SN_icnde_SLM_vrmssn_Kİ_on_SNSİ_gc di_VE_o_SLM_8_sn_ICNDE_glmsse_ki_6_sn_DAHA_gcdi_ZM NN_bddi_BNA_tm_100_ÖPCK_brclsn:P

DüNYaDa 3 ŞeY BiR DaHa GeRi DöNmEz 1-SöYlEnEn SöZ 2-GeÇeN ZaMaN 3- BENNNN..
..

dünyada___EŞİM__benserim___YOKK__ama___BENZEMEYE__ _çalışan__ESİK__çokkk!!!(H)

:d:d$€N__anca__ONA__buna__LAF__yetiştir_(h)_BU__im age__BOSUK_biras__DEİŞTİR__her__KADINI__canım__:dA NAN MI:d__ShAnDnn

Cihanda__3___şey___maneviyse ONUR -HUZUR –GURUR

HaYaT__YoLLaRDaN__ÇiZiLMiŞ__oLSa_BiLe_Bu_YoLLaRDaN __BiRiNi_SeÇeCeKSiN!_SeÇDiĞiN__YoLDa_öLüM_oLSa_BiL e__SeLaM_VeRiP_GeÇeCeKSiN!!!

Sadece_SUSMAK__İstiyorum ; __YALAN__İnsanları__DİKKATE__Almadan...__Haklıyken ,HAKSIZ__Gözüksem__BİLE__ Kendimi__SAVUNMADAN...


^o)HERKES__artis_(H)_OLMUŞ__ama__YÖNETMEN__benim__ İSTEDİME__yol__İSTEDİĞİME__(H)_rol___VERİRİM!!!!!^ o)

Ayık__oL___PANİK___yapma___RAHAT___oL___ßaq___DALG ANA___3...günLük___DÜNYA__ne__SANA___kaLır___NE___ ßana ..!!!

^o)ßazıLarı__KENDİNİ___artis__SANIYO___ama....ßiLm iyoLarki___OnLARIN___artis___OLDUĞU___yerde YÖNETMEN__ßENİM...
.!!!^o)

єѕкι__dOsttAn__DÜ$MÆN__σlмαz___ßUNLAя__єN__вüüq___ уAlAnlRR!!!!

Ben__SENİNLE__topraqa__GİDERİM__diyenleri__ÇOK___q ördüm....BEN__öyle___DİYENLERİ__hep__TOPRAGA___ yalnız___GÖMDÜM..…

:^)(yn)BANA__benden___BAŞKA___bir___DOST___varsa__ _BİLMEM___lazım......!!!!!:^)(yn)

HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!

RÜZGAR___saçını___SÜPÜRSE___mest___OLUR___bakışlar ımm...!!!!^o)

ŞİDDETİ___sevmem;___AMA___kullanmayı___İYİ___b ilirim!!!!

...Bu__ALEMDE__şekli__BEN__silerim__OYUNA__ben__BA ŞLARIM__ben__BİTİRİRİM__işine__GELMESSE__game__owe r___YAKIŞIKLIMMMM...(H)

Sevgililer günü msn nickleri

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe
GöLGeSi SiYahTir °+°

(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)

(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin.
? (l)

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz..

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy.

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin..

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u).

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!.

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa..
..)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR



×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!

9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.

Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor...

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce.

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun..

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin..


(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!.!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)

Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.

Rap Nickleri

> Bu yumruğun beynine saplanma ihtiyacı var, Kamufle et kendini RAP canavar!

> Kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk!

> Entrika saldıraların kulaklarımı gıdıklasın, Kimin önce vurduğundan öte kimin sert olduğu önemli!

> Rapi şadettim kulaklara download edin, Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!

> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!

> Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!

> Dünya malı uçan halı bin ve de düş, Bitecek ol emin kurduğun her düş!

> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!

> Kalemin harfleri çizdiği vakittir, Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak!

> Ey sagopa sen ki rap’in oğlusun, Duyur sesini pesimist fidanlara!

> Sagopa yokuşu çıkıyor nefes nefese, Bayrak yarıda raks ediyor sahibine, Bu yokuş ki sonu köprüye varır, Köprüde ayı dayı yoktur, Cellat kazanır!

Atatürkcü Nickler

> Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.

> Bilelim ki milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlere yem olurlar.

> Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

> Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

> Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.

> Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz

Sevene nickler

Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız.

» Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir


» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

» Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

» Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın.

» İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.


» Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz..

» Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...

» Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

» Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı
Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...

» Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

» Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün...Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin...Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin

Klasik msn nickler

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah''a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.


*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

14 subat msn nickleri

GUNESIN DOGDUGU DA BIR GERCEK BATTIGI DA... KALBIMIN ATTIGI DA BIR GERCEK, GUNUN BITTIGI DE... NE CIKAR TUM GERCEKLERI SAYSAK TEK TEK. SENI SEVIYORUM, ISTE O EN BUYUK GERCEK...

OPERIM DUDAKLARINDAN GUL KOKULU YANAKLARINDAN HER DEM GOZLERIMIN HAPSINDESIN KALBIMIN TEK SAHIBISIN... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

GULLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGIMI, GULLER ANLATSIN YANLIZLIGIMI, CARESIZLIGIMI. YAVAS YAVAS ERIYEN YUREGIMI GULLER ANLATSIN BEN ANLATAMADIM.

SEN BENIM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE, NE SEN KIMSEYE RAKIP NE DE KIMSE SANA RAKIPTIR. DAHA NICE SEVGILILER GUNUNDE BERABER OLMAYI DILIYORUM.

SANA DIJITAL BIR GUL YOLLUYORUM, CUNKU UZAKLARDA ELIMDEN ANCAK BU KADARI GELIYOR. AMA BIL KI GERCEGINI, GOZLERININ ICINE BAKARAK VERMEK ISTERDIM. VE SENI SEVDIGIMI FISILDAMAK.. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI.

AYRILIK KUCUK SEVGILERI OLDURUR AMA BUYUK SEVGILERI GUCLENDIRIR. TIPKI RUZGARIN MUMU SONDURUP YANGINI GUCLENDIRDIGI GIBI... BIZIM DE SEVGIMIZ HEP YASAYACAK VE DAHA DA GUCLENECEK SEVGILIM. NICE SEVGILILER GUNLERINDE BIRLIKTE OLMAK DILEGIYLE...

SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI O KADAR COK SEVECEGIM KI BIR DAHA CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM. KENDINI YALNIZ HISSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY BEN HEP ORDAYIM!


GONLUME TAHT KURDUN, GONLUMUN SULTANI OLDUN, GECE GOKYUZUNDE PARLAYAN YILDIZIM, SABAH ISE RUHUMA DOGAN GUNESIM OLDUN. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

O KADAR GUZELSIN KI YUZUNE BAKAMIYORUM. TITRIYOR ELLERIM, ELLERINI TUTAMIYORUM. OYLESINE BAGLANMISIM KI SENSIZ DURAMIYORUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

BANA BIR GUNUN 24 SAAT, BIR SAATIN 60 DAKIKA VE BIR DAKIKANIN 60 SANIYE OLDUGU OGRETILDI AMA SENSIZ GECEN BIR SANIYENIN SONSUZLUK KADAR UZUN OLDUGU OGRETILMEDI. YASAMIMIZIN HER ANINDA BIRLIKTE OLMAMIZ DILEGIYLE SEVGILIM... SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN.

BUTUN MEVSIMLERI BIR GUNDE, BUTUN YILLARI BIR MEVSIMDE YASAMAYA RAZIYIM SENINLE... DAHA NICE SEVGILILER GUNUNU BERABER GECIRMEK DILEGIYLE..

INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDI, HEPSI PARLIYORDU. AMA BEN SENI, GUNESI SECTIM, BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

BU SEVGILILER GUNUNDE BEYAZ BIR GUVERCIN YOLLUYORUM SANA KANATLARINDA MUTLULUK, YUREGINDE SEVGI VE SADAKAT, KARBEYAZ TUYLERINDE UMUT VE GAGASINDA IYI GECELER OPUCUGU, YANAGINI UZAT.

SENI HER DUSUNDUGUMDE KALBIME BIR YILDIZ CIZIYORUM. BENIM SIMDI KAC YILDIZIM VAR BILIYOR MUSUN? BENIM ARTIK BIR GOKYUZUM VAR... SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

HANI GOZLER VARDIR SOZLERI ANLATIR, HANI SOZLER VARDIR GOZLERI ANLATIR, BIR DE ASK VARDIR SENI ANLATIR... NICE SEVGILILER GUNLERINE MINIK BEBEGIM.

BUGUN HER ZAMANKINDEN FARKLI BIR SEY YAPAYIM DEDIM OLMADI YINE SANA DEFALARCA ASIK OLUP SENI DUSUNDUM... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

SANA DALGALARDAN KALEM YAPTIM VE KIYIYA SENI SEVIYORUM YAZDIM, SEN DE INANDIN DEGIL MI? SEN DELISIN, SENI SEVMEDIM, SANA BAGLANDIM SANA TAPTIM.

SEN GUNESIN DOGDUGU, KARANLIGIN BITTIGI YERDESIN SEN HEP KALBIMDE YATAN TEK SEVGILIMSIN. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

Sevgililer günü msn nickleri

HADI GEL TUT ELLERIMI! BENIMLE YAN! BENIMLE MEYDAN OKU HER CARESIZLIGE! BENIMLE UYU BENIMLE UYAN. BIRLIKTE VARALIM NICE YILLARA.

DENIZI ICERKEN MAVILER TAKILDI BOGAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GIBI CIRPINIYORUM. MAVI GOZLERINI OZLUYORUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN.

GOZLERIN NEHIR KIRPIKLERIN KOPRU OLSA, BEN UZERINDEN GECERKEN IPLER KOPSA VE DUSTUGUM YER DUDAKLARIN OLSA. SEVGILILER GUNUNDE BIR OPUCUK BORCLUSUN BANA...

HANI EN GUZEL ASKLAR IMKANSIZ GELIR YA INSANA, IMKANSIZ OLDUGUN ICIN ASIGIMSANA!.. SEVGILILER GUNNU KUTLU OLSUN BIRTANEM, SENI COK SEVIYORUM.

SEN COLLERDE SERAP GIBISIN, ENGIN DENIZLERDE YAKAMOZ GIBISIN, ISIGIM SENSIN, GUNESIM SENSIN... BIL KI COK OZLENDIN... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

SEVGILILER OPUSURKEN NEDEN GOZLERINI KAPATIR BILIR MISIN? CUNKU GOZLERIYLE DEGIL DE KALPLERIYLE GORMEK ISTERLER. YANI HISSETMEK ISTERLER. BEN DE SENI RUHUMUN DERINLIKLERINDE HISSEDIYORUM SEVGILIM CUNKU SENI COK SEVIYORUM. SEVGILILER GUNUMUZ KUTLU OLSUN!

MAVILER GIYER BULUT OLURUM, YESILLER GIYER BAHAR OLURUM, BAKARSIN BIR GUN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN.

BULUTLARA YUKLEDIM HASRETIMI, RUZGARLARLA YOLLADIM SEVGIMI, YAGMURLAR YAGDIRDIM GOZYASLARIMLA KUCUK MELEKLER GONDERDIM SENI OPMEYE! SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

BIR KUS OLUP GITSEM, ASSAM SU ENGINLERI, VARSAM SENIN YANINA. OPSEM DOYASIYA, KOKLASAM SENI, EN BUYUK HEDIYE ODUR BANA.

BIR YUDUM SEVGI KOSKOCA BIR OKYANUSA BEDELDIR. SIMDI UZAKLARDA SENIN BIR YUDUM SEVGINE HASRETIM SEVGILIM. SENI HASRETIMI TUKETIRCESINE KUCAKLIYORUM.

SANA DOGRU BIR KELEBEK UCURDUM, DAGLARI DENIZLERI ASTI SENI BULDU, YANAGINAUFACIK BIR OPUCUK KONDURDU. HISSETTIN MI? SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

DOGAN HER GUNUN SABAHINDA ICIMDE GOZLERINI GOREBILMEK ASKI OLMASA, INAN HICBIR SEYE DEGMEZDI YASAMAK. SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN!

SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM... SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN BIRICIK ASKIM!

YUREGIMDEKI TEK ARZU, HAYALIMDEKI TEK TUTKU, BENI YASATAN TEK DUYGU SENMISSIN BEBEGIM... SEVGILILER GUNUNU KUTLUYORUM. DAHA NICE YILLARA.

sevgili nickleri

» @–)–) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar kadar çok seviyorum.

» Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

» Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle…

» Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.

» Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti… En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

» Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!

» Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana “Sevgilim!” diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.

» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun

» Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

» Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim… Sevgililer günümüz kutlu olsun.

» Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

msn nickleri

Yeni nickler

*cehennemde yaşadığım için cennet hakkım
*çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi.
*beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım .!!!
*benim aşka dair grafiğimde çizgiler hep kırıktı sevdiler ve en sonunda filmi aynı yere getirdiler beni bu zamana kadar çok üzdüler
*patakla ruhumun karamsar çocuklarını al ellerinden şekerli elmalarını...
*sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun yeniden küfr et geçmişe hadım ettik olmadı BEN SUYUN OLDUM BARDAK DOLMADI.
*HAYATA ANLAMSIZ GÖZLERLE BAKMA ŞAŞI YÜZ PİSKOPATTAN BİRİNİN AÇIK KAŞI
*tanrının elinden yazılan mektubum ben
*içimi kemiren her fare için bi kapan yarattım
*yokluğun ki ZORAKİ BİR ÖLÜMDÜ
*HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİNİM.!!!!
*ben bütündüm yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım.....
*bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevaplarım yetersiz kaldı
*korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır????
*telefon çaldı ne yazık ki ii niyetlerimi meşgula verdim
*BANA BENDEN BAŞKA DOST VARSA BİLMEM LAZIM.
*RAHATÇA SARF EDİLEN YALANLARA GÜVENSE PROBLEM ALINACAK EN BASİT ÖNLEM PARANOYAK BİR DENKLEM
*gözyaşlarımda boğulacaksın!!!!!!
*benim kalemi bi kişi yıktı kalemimi kırdı sözlüğümde sevgiliydi anlamı....

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2006 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

Msn avatarları

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2006 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar..

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!

Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm sorunların yanıtları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar..

İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Tanrı’nın bizlere verdiği armağandır. En mutlu günler seninle olsun.. Armağanınla yücel..

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..

En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2006 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..

Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle..

msn nickleri

Komik nickler

♥ GÜLÜ SEVEN DIKENINE KATLANIR, KAKTÜS SEVENIN VAY HALINE.

♥ BÜTÜN GECE UĞRAŞTIM BIR TÜRLÜ DELINMEDI, O KADAR ZORLADIM BANA MISIN DEMEDI, SABRET SEVGILIM ŞIMDI OLACAK OOOOHHHHH, DELINDI, KULAKLARINA TAKABILIRSIN KÜPENI

♥ ELLERIYLE BEYAZ VÜCUDUMA ELLEDILER, DUDAKLARIYLA EMDILER, ATEŞLERIYLE YAKTILAR, BILMEM NE ISTEDILER BENIM GIBI SIGARADAN

♥ ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDI, BEN DE ARABAMI SATTIM.

♥ ÖLÜM KORKUSU SÜREKLI DEĞIL, MEZARDA BITEN GEÇICI BIR DUYGUDUR...

♥ BITKISEL HAYATA GIRDIM. MAKSAT YEŞILLIK OLSUN.

♥ 1960 YILINDA IÇILEN KAHVELERIN HATIRI DOLMUŞTUR. ILGILENENLERE DUYURULUR!

♥ DAL RÜZGARI AFFEDER AMA KIRILMIŞTIR BIR KERE.

♥ DÜNYA YUVARLAK, OZON DELIK. NE SAPIK BIR GEZEGENDE YAŞIYORUZ BE.

♥ SIZE YAPILMASINI ISTEMEDIĞINIZ ŞEYI BAŞKALARINA YAPIN...ÇOK ZEVKLI OLUYOR

♥ TARIHTE 16 DEVLET KURMUŞ VE 15 DEVLET BATIRMIŞ BIR MILLETIZ...

♥ ÖYLE YALNIZDI KI TOPLU MEZARLIĞA GÖMÜLMEYI VASIYET ETTI.

♥ GENÇLIĞIM ACI VERIYORDU , AMELIYATLA ALDIRDIM....

♥ BU TÜP BEBEK HATALI: SÜREKLI GAZ KAÇIRIYOR.

♥ BENDE ŞEYTAN TÜYÜ YOK, EPÜLASYONLA ALDIRDIM.

♥ BABAMA DEĞERIMI SORDUM "DÜNYALAR KADAR" DEDI, DÜNYANIN DEĞERINI SORDUM "BEŞ PARA ETMEZ" DEDI.

♥ ERKEKLER HEP TANRI ÖNCE BIZI YARATTI DIYE ÖVÜNÜRLER. AMA BU GAYET NORMALDIR. ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERINI YARATMADAN ÖNCE BIR MÜSVETTESINI YAPAR...

♥ HIÇBIR ÖNYARGIM YOK. BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...

♥ SOL KULAĞINI KAPATIRSAN SAĞ DUYULU OLURSUN...

♥ BEBEĞINIZIN ALTINA YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ ÇEVIRIN ÜSTÜNE YAPSIN...

♥ ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR. IYILERIN KEPSI KAPILMIŞTIR...

♥ BEN BIR ÇOCUK, SEN BIR ÇOCUK, YAPTIK BIR ÇOCUKLUK, OLDUK ÜÇ ÇOCUK...

♥ BIZIM BIR TANIDIK VARDI, PARAYA PARA DEMEZDI, ÇÜNKÜ "R" LERI SÖYLEYEMEZDI...

♥ DÜN EVDE CANIM SIKILDI , KAFAMA GÖRE TAKILAYIM DEDIM. TAMIRCIYE GIRMIŞIM. BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA...

♥ ZORLA GÜZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR..
.

♥ SEN TERLEMIŞSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM...
♥ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...

♥ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...

♥ OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IŞ, BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...

♥ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...

♥ GUCLU KOLLARI ILE BENI KOLTUGA OTURTTU..ÜSTUME ABANDI..ELINE ALDIGI KOCAMAN ALETINI AGZIMA SOKTU.. COK CANIM YANDI VE AGZIMDAN KANLAR AKIYORDU..AMA CURUKK DISIMI SONUNDA CEKMISTI...

Msn avatarları


♥ AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...

♥ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

♥ DÜNYADA IBNELIK OLMASAYDI ; DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...

♥ ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.

♥ AĞLIYORUM SEVGILIM AĞLIYORUM ELIMDE BIÇAK AĞLIYORUM SANMAKI SENIN IÇIN AĞLIYORUM MUTFAKTA SOĞAN DOĞRUYORUM

♥ ASKIM SENI SEVIYORUM! AMA PARAYI DAHA COK LAKIN PARANIN NE ONEMI VAR , MUHIM OLAN MIKTARI :)

♥ ASK BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR...

♥ ALLAH INI ÖPTÜĞÜM TAVUK, YUMURTAN NIYE YAMUK ....

♥ AY IŞIGI PENCEREDEN SÜZÜLÜYORDU YAVAŞÇA YANINA YAKLAŞTIM BACAKLARINI AYIRIYO ARASINA GIRDIM ELIM MEMELERINE DEGDI ÇOK MÜTHIŞ BIR ŞEYDI YAVAŞÇA SIKIYORDUM MEMELERINI SÜT AKIYORDU BU BENIM ILK INEK SAGIŞIM OLDU..

♥ DÜN OKULDAN ARKADAŞLARLA KARŞILAŞTIK.HEP BERABER TOPLUCA EĞLENDIK, GÜLDÜK.DAHA SONRA TOPLU BIR RESIM ÇEKTIRELIM DEDIK..AMA SEN YOKTUN.BIZ DE TOPSUZ ÇEKTIRDIK :))

Hasta nickler

*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR .
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye....
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa.. .

Karışık nickler

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah''a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.


*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!